Såfremt du har uddybende spøgsmål til firmaet, hjemmesiden eller andet er du velkommen til at skrive til os pÃ¥ info@metatone.dk.

 

Profil

Det er vigtig for Metatone at støtte miljøet og støtte enhver form for bæredygtig udvikling. Derfor arbejder Metatone for den miljømæssige bedste tilgængelige teknik og søger at begrænse miljøbelastningen bedst muligt. Vi er endvidere opmærksomme på, at de produkter vi køber, er udviklet under rigtige miljømæssige forhold.

Metatone har arbejdet for og opnået at gøre studiet CO2 fri ved at få leveret strøm fra vandkraftværket Nomeland i Norge. Dermed har vi sikret, at når vi producerer og indspiller, så foregår det uden CO2 forurening.

Endvidere har Metatone supplerende investeret i vindmøller for netop, på den måde at fremme bæredygtig udvikling.

10% af overskuddet af vores produktion går til velgørenhed og her investerer vi i naturen og børn. Fx køber vi regnskov, for at sikre, at træerne ikke bliver fældet, ”da jorden ikke har råd til at miste sine lunger”. Vi investerer i børnefonde og byer for at sikre uddannelse ud fra filosofien ” I stedet for at give en sulten mand en fisk, er det bedre at lære ham at fiske”.

Alt i alt er det Metatones ydmyge måde, at bidrage til jordens og menneskehedens fremtid.